cel mai mic chip bkluetooth din lume 

    EM Microelectronic participa la realizarea celui mai mic chip Bluetooth din lume

    Grupul Swatch, din care face parte EM Microelectronic, a anuntat realizarea celui mai mic chip Bluetooth din lume. Avand peste 5 milioane de tranzistoare pe o suprafata de 5mm² si avand cel mai mic consum energetic de pe piata, chip-ul este o atractie pentru producatorii de obiecte cu comunicatie Bluetooth. Contactati-ne pentru documentatie si oferte.

 Macro Componente - furnizor de tehnologie de varf si solutii pentru clienti

Cine este Macro Componente?

Macro Componente este un vanzator roman de componente electronice, echipamente electronice si echipamente de telecomunicatii, conform codului CAEN 4652. Infiintata in 1993, Macro Componente s-a numit, pana in anul 2012, Macro Romania. Macro Componente este distribuitorul roman al mai multor producatori din domeniu si partenerul roman al Acal Plc.

Ce face Macro Componente?

Macro Componente ofera produse electronice avansate si solutii producatorilor din industrie. Cu un repertoriu de produse larg,  de la producatori si furnizori de top, putem activa inclusiv ca partener tehnic, ajutandu-va sa faceti alegerea corecta a elementelor necesare produsului sau aplicatiei dumneavoastra.

Ce face ca Macro Componente sa fie diferita?

Continuand ceea ce a devenit traditie, Macro Componente ofera produse de foarte buna calitate si performante la preturi foarte bune, exceland in ceea ce priveste raporturile calitate/pret si performanta/pret. Avem expertiza tehnologica, capacitate de abordare consultativa a problematicii si abilitatea de a propune sau furniza solutii. Cu ajutorul partenerului nostru extern, putem personaliza produse si solutii, cum ar fi cabluri si asamblari cu conectori, transformatoare si accesorii, carcase pentru senzori si altele.

ARF868Adeunis RF. Modem RF ARF868ULR este un modem radio de generatie noua care permite transmisia de date fara fir bidirectionala half duplex pana la 20Km. Functionand pe frecvente de 863-870MHz, acest modem este certificat si utilizabil fara licenta. Carcasa de talie mica, usoara si robusta este echipata cu o fixare Rail DIN permitand o integrare imediata in mediul industrial. Tot pentru punerea rapida in functiune,  ARF868ULR este echipat cu un conector serie SubD9 integrand o recunoastere imediata a tipului (RS322/485) si debitului (Autobaud). Certificat, modemurile gamei ARF868 propun un mod "Legacy" care asigura compatibilitatea cu toate modemurile gamei RF Adeunis X3-PRO. Certificat, modemurile gamei ARF868 sunt conforme cu editia 2010 a directivei europene RTTE EN300-220.

radiocraftsRadiocrafts. RC1682-SIG este un modul compact SM care masoara doar 12.7 x 35.4 x 3.5mm . Modulul contine un controler de comunicatie cu software-ul protocolului Sigfox inclus si pre-certificat pentru operare sub prescriptiile europene. Pot fi oferite variante personalizate cu functionalitati personalizate. Aplicatii: IoT (Internet of Things), aplicatii "long range" cu senzori, monitorizarea si trackingul bunurilor, statii de telemetrie, managementul flotelor.

log analysis