Familia X-Gene

    Familia X-Gene a lui Applied Micro consista din X-Gene, prima solutie Server on a Chip ® din lume, si platforma de dezvoltare server X-C1 bazata pe X-Gene. Virtual, un centru de date intr-o cutie, X-C1 este o solutie de sistem server completa, insemnand un proiect hardware de referinta si un kit de dezvoltare software. ambele cu software open source si software de la vanzatori de varf, cum ar fi Canonical si Citrix.

 Macro Componente - furnizor de tehnologie de varf si solutii pentru clienti

Cine este Macro Componente?

Macro Componente este un vanzator roman de componente electronice, echipamente electronice si echipamente de telecomunicatii, conform codului CAEN 4652. Infiintata in 1993, Macro Componente s-a numit, pana in anul 2012, Macro Romania. Macro Componente este distribuitorul roman al mai multor producatori din domeniu si partenerul roman al Acal Plc.

Ce face Macro Componente?

Macro Componente ofera produse electronice avansate si solutii producatorilor din industrie. Cu un repertoriu de produse larg,  de la producatori si furnizori de top, putem activa inclusiv ca partener tehnic, ajutandu-va sa faceti alegerea corecta a elementelor necesare produsului sau aplicatiei dumneavoastra.

Ce face ca Macro Componente sa fie diferita?

Continuand ceea ce a devenit traditie, Macro Componente ofera produse de foarte buna calitate si performante la preturi foarte bune, exceland in ceea ce priveste raporturile calitate/pret si performanta/pret. Avem expertiza tehnologica, capacitate de abordare consultativa a problematicii si abilitatea de a propune sau furniza solutii. Cu ajutorul partenerului nostru extern, putem personaliza produse si solutii, cum ar fi cabluri si asamblari cu conectori, transformatoare si accesorii, carcase pentru senzori si altele.

log analysis